Serva din Renault på Bil-Nilsson

Renaults servicealternativ

Som auktoriserad verkstad kan vi på Bil-Nilsson erbjuda Renaults servicetjänster. En service du kan lita på. Välkommen med din bokning eller att teckna ett serviceavtal till en fast månadskostnad. Boka eller läs mer om våra tjänster nedan.

Renault Originalservice

Renault Originalservice är benämningen på vår premiumservice. Din bil tas om hand av våra välutbildade Renaultekniker. Självklart ingår stämpel i serviceboken.

Renault Optimalservice

Service för bilar äldre än fem år. Det finns två varianter av optimalservice: En för årsmodell 2011 eller tidigare och en för årsmodeller 2012 och senare.

För årsmodeller 2012 och senare

Vartannat år behöver din bil en lite mindre omfattande service, som vi kallar för A-service (från 1 195 kr), och vartannat år en liten större service som vi kallar för B-service (från 1 995 kr)

Skaffa serviceavtal

Klicka här om du vill skaffa serviceavtal.

Detta ingår i en auktoriserad Renaultservice:

Renault originalverktyg vid renaultservice

Renault originaldelar

När du servar bilen på en auktoriserad verkstad kan du vara säker på att vi alltid använder originaldelar. Till hjälp har vi också Renaults specialverktyg. Dessa är utvecklade för att passa till just din bilmodell.

Alltid vägassistans vid Renaultservice

Vägassistans

Med Renault vägassistans får du hjälp om något skulle krångla ute på vägarna.

Tjänsten ingår i ett år fram till att bilen är tio år när du servar bilen hos oss.

Sverige:  020-250 500 (kostnadsfritt)

För hjälp utomlands: +46 8 411 11 27

Servicegaranti vid Renaultservice

Servicegaranti

Vårt arbete utförs av auktoriserad personal enligt konstens alla regler. Vi följer alltid serviceprotokollet och ett års garanti på din service ingår. En stämpel från en auktoriserad verkstad är dessutom bra för bilens andrahandsvärde.

personlig servicetekniker bil-nilsson vid renaultservice

Personlig servicetekniker

En Renaulttekniker jobbar alltid med Renaultbilar och genomgår kontinuerliga vidareutbildningar. Med en personlig servicetekniker får du en expert som tar hand om bilen varje gång du lämnar in den. Du bokar och hämtar upp bilen av teknikern och kan då ställa dina frågor utan mellanhänder.

Kundlounge

Kundlounge

Du som gör din service hos oss har möjlighet att jobba i vår nya kundlounge en trappa upp. Vill du hellre koppla av med en kopp kaffe har vi en soffgrupp på entréplan.

Våra servicetekniker

William Vårhall

Servicetekniker

Ludwig Gustafsson

Servicetekniker Renault & Dacia

Joakim Svensson

Avancerad felsökningstekniker Renault & Dacia
Till toppen av sidan