Volvo Originalservice i Alingsås - Välkommen till Bil-Nilsson

Volvo Originalservice

Volvo Originalservice Volvo V60

Som auktoriserad verkstad kan vi på Bil-Nilsson erbjuda Volvos servicetjänster. En service du kan lita på. Välkommen med din bokning eller att teckna ett serviceavtal till en fast månadskostnad. Boka eller läs mer om våra tjänster nedan.

Volvos servicealternativ

Volvo Originalservice

Volvo Originalservice är benämningen på den servicetjänst som vi erbjuder för alla bilar.

Volvo Originalservice Classic

Service för bilar äldre än sex år. Skillnaden mellan de två tjänsterna är serviceprotokollet som är anpassat efter den bil du har och det servicealternativ du väljer.

Detta ingår i en auktoriserad Volvo-service:

Volvo originaldelar

Volvo originaldelar

När du servar bilen på en auktoriserad verkstad kan du vara säker på att vi alltid använder originaldelar. Dessa är utvecklade för att passa till just din bilmodell. Med Volvo originaldelar får du personlig livslång garanti.

Volvo assistans

Vägassistans

Med Volvo vägassistans får du hjälp om något skulle krångla ute på vägarna.

Tjänsten ingår i ett år fram till att bilen är tio år.

Servicegaranti

Vårt arbete utförs av auktoriserad personal enligt konstens alla regler. Vi följer alltid serviceprotokollet och ett års garanti på din service ingår.

Personlig servicetekniker

Personlig servicetekniker

Våra tekniker är utbildade för att ta hand om just din bil. Med en personlig servicetekniker får du en expert som tar hand om bilen varje gång du lämnar in den. Du bokar och hämtar upp bilen av teknikern och kan då ställa dina frågor utan mellanhänder.

Uppdatering av mjukvara

Uppdatering av mjukvaran

När du använder dig av en auktoriserad verkstad uppdateras mjukvaran i bilen. Fråga vad som gäller för din bil när du bokar.

Kundlounge

Du som gör din service hos oss har möjlighet att jobba i vår nya kundlounge en trappa upp. Vill du hellre koppla av med en kopp kaffe har vi en soffgrupp på entréplan.

Loading service booking...