Renault Service i Alingsås - Välkommen till Bil-Nilsson

Renault Service

Renault service
Renault service

Som auktoriserad verkstad kan vi på Bil-Nilsson erbjuda Renaults servicetjänster. En service du kan lita på. Välkommen med din bokning eller att teckna ett serviceavtal till en fast månadskostnad. Boka eller läs mer om våra tjänster nedan.

Renaults servicealternativ

Renault Originalservice

Renault Originalservice är benämningen på vår premiumservice. Din bil tas om hand av våra välutbildade Renaultekniker. Självklart ingår stämpel i serviceboken.

Renault Optimalservice

Service för bilar äldre än fem år. Det finns två varianter av optimalservice: En för årsmodell 2011 eller tidigare och en för årsmodeller 2012 och senare.

För årsmodeller 2012 och senare

Vartannat år behöver din bil en lite mindre omfattande service, som vi kallar för A-service (från 1 195 kr), och vartannat år en liten större service som vi kallar för B-service (från 1 995 kr)

Detta ingår i en auktoriserad Renault-service

Renault originaldelar

När du servar bilen på en auktoriserad verkstad kan du vara säker på att vi alltid använder originaldelar. Till hjälp har vi också Renaults specialverktyg. Dessa är utvecklade för att passa till just din bilmodell.

Vägassistans

Med Renault vägassistans får du hjälp om något skulle krångla ute på vägarna.

Tjänsten ingår i ett år fram till att bilen är tio år när du servar bilen hos oss.

Renault servicegaranti

Servicegaranti

Vårt arbete utförs av auktoriserad personal enligt konstens alla regler. Vi följer alltid serviceprotokollet och ett års garanti på din service ingår. En stämpel från en auktoriserad verkstad är dessutom bra för bilens andrahandsvärde.

Renault personligservicetekniker

Personlig servicetekniker

En Renaulttekniker jobbar alltid med Renaultbilar och genomgår kontinuerliga vidareutbildningar. Med en personlig servicetekniker får du en expert som tar hand om bilen varje gång du lämnar in den. Du bokar och hämtar upp bilen av teknikern och kan då ställa dina frågor utan mellanhänder.

Kundlounge

Du som gör din service hos oss har möjlighet att jobba i vår nya kundlounge en trappa upp. Vill du hellre koppla av med en kopp kaffe har vi en soffgrupp på entréplan.

Loading service booking...