Är du en av våra nya viktiga spelare?

Bil-Nilsson i Alingsås AB är ett framgångsrikt familjeägt serviceföretag inom fordonsbranschen. Vi är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia och erbjuder våra kunder försäljning, verkstads-, skade- och däcktjänster. Vi har dessutom hyrbilar, drivmedelsförsäljning, tvätt och rekond. Företaget omsätter ca 400 miljoner och har 60 anställda.

Ansök i formuläret längst ned på sidan.

KVALIFICERAD EKONOMIASSISTENT

Som Kvalificerad Ekonomiassistent kommer du att arbeta nära redovisningsansvarig och övriga medarbetare på ekonomiavdelningen. Du kommer att ha kontaktytor både internt, mot andra avdelningar, såväl som externt, mot kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%

Arbetsuppgifter:

  • Löneadministration och bistå i HR-relaterade frågor.
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra.
  • Kassa- och bankavstämningar.
  • Löpande bokföring.
  • Bokslutsavstämningar.

Profil och kvalifikationer: Du har hunnit få några års erfarenhet av att arbeta med lön och ekonomi och känner dig därmed trygg och självgående i ovan arbetsuppgifter. Som person är du glad, nyfiken och flexibel med en genuint positiv inställning.

Du är självständig, noggrann och tar ansvar för ditt eget arbete likväl som för helheten – att hjälpas åt är en självklarhet.

Du har ett intresse för analys och tycker om att utveckla rutiner och processer. Att ge god service kommer naturligt för dig. Du är en van dataanvändare, har insikt i större affärssystem och har goda kunskaper i Excel.

I ditt dagliga arbete kommer du bl a arbeta i IFS, Agda, Tacdis, och Pricka. Erfarenheter av dessa system är meriterande.

Vi intervjuar löpande och önskar tillsätta positionen snarast.

Har du frågor kontakta redovisningsansvarig Henrik Göransson på mail: henrik.goransson@bilnilsson.com eller på telefon: 0322-668851

Ansök till tjänsten i formuläret nedan.