Integritetspolicy

Sekretessregler vid kontrollarbete

All information som erhålls och skapas när kontrollarbete genomförs hanterar vi under sekretess. Information lämnas endast ut till fordonets ägare eller brukare. Undantag för ovanstående sekretessregler gör vi endast om myndigheter begär ut information och som kan styrka att de enligt lagstiftning har rätt att få ut information om kontrollerat fordon. Innan information lämnas ut till myndigheter informerar vi fordonets ägare eller brukare om vilken information som kommer att frisläppas om detta inte hindras av särskild lagstiftning.
 

För att vi på Bil-Nilsson i Alingsås ska kunna ge dig den absolut bästa servicen, den bästa kundupplevelsen och den mest friktionsfria tillvaron när du kommer till vår anläggning så kommer vi behöva ta del av dina personuppgifter.

Några exempel på personuppgifter som vi kan behöva är bland annat registreringsnummer, telefonnummer och betalningsinformation.

Under inga omständigheter samlar vi in onödig information från dig. Den information vi samlar in använder vi för att ge dig den absolut bästa upplevelsen för dig och ditt bilägande.

Vi på Bil-Nilsson är måna om din integritet. Vi tycker att det är en grundläggande mänsklig rättighet och med GDPR så hoppas vi att våra rättigheter skall få större utrymme och att vi själva, som individer, väljer med vem vi delar vår information och vilken information vi delar.

Om du har några frågor gällande GDPR och/eller hur vi behandlar personuppgifter går det bra att mejla till oss på: integritet@bilnilsson.com

Klicka på länkarna neda för att läsa vår integritetspolicy eller kamerabevakningspolicy

Till toppen av sidan