Finansiering & Försäkring - Välkommen till Bil-Nilsson

Finansiering & Försäkring

  • Köpa
  • Finansiering & Försäkring

Vi ordnar finansieringen

En bilaffär är för många en av de största affärerna man gör och vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg med finansieringen. Vi hjälper dig därför gärna med finansiering när du köper en bil hos oss. Våra finansieringar sker via vårt samarbete med Volvofinans Bank. Du finner mer information här nedanför och på länkarna i texten.

Billån från Volvofinans är det enkla och trygga sättet att låna pengar till en ny eller begagnad bil. Som säkerhet behövs oftast bara bilen du lånar till och du får gärna lämna din gamla bil som kontantinsats. Givetvis betalar du bara för själva lånet och slipper alla lömska avgifter såsom uppläggningsavgift, aviavgift och avgift vid ändring från rörlig till fast ränta.

Om du köper en Volvo så kan du ansöka om ett Volvo Billån. Klicka på knappen så kan du läsa mer om finansiering av en Volvo.

Om du köper en Renault så kan du ansöka om ett Renault Billån. Klicka på knappen så kan du läsa mer om finansiering av en Renault.

Vi kan hjälpa till med bilförsäkringen

En viktigt detalj när du köper en ny eller begagnad bil är att teckna en försäkring till bilen.

Vi på Bil-Nilsson är Certifierade Försäkringsförmedlare åt Volvia och Renaultförsäkring och hjälper gärna till att teckna en lämplig försäkring till din nyinköpta bil. Tala med någon av våra säljare så hjälper de dig.

Volvia har ett unikt samarbete med Volvo som ger dig som kund en smidig skadehantering. Skräddarsydda försäkringsprodukter, prisvärda premier och hög service kännetecknar våra försäkringsprodukter.

Renault Försäkring är en märkesförsäkring. Det innebär att vi är ensamma om att endast försäkra Renaultbilar. Vi kan Renaultbilar bättre än någon annan och kan därför koncentrera oss på att göra tillvaron lite enklare för dem som kör Renault.