Löpare på trottoar med bil som kör förbi bredvid.

VOLVO XC40 – gatorna tillhör dig

Till dig som cyklar, joggar och promenerar. Till alla vägarbetare, food trucks och motorcyklister. Till förskoleklassen på utflykt. Till alla vi delar vägen med. Upptäck Volvo XC40 med förarassistans.

Läs om Volvos arbete med säkerhet>>

Privatleasa XC40 från 3195 kr/månad

Volvo XC40 är vår populära kompakta SUV. Den har stor personlighet med många smarta funktioner, avancerad teknik och finns dessutom som både laddhybrid och ren elbil.

Privatleasing låter dig köra en helt ny Volvo till en attraktiv månadskostnad. Du betalar ingen kontantinsats, service ingår och när leasingperioden är slut lämnar du tillbaka bilen till oss. 

Så fungerar privatleasing

Privatleasing är enkelt och innebär att du hyr en bil i 36 månader. I din månadskostnad ingår service, vägassistans och en körsträcka på 1000 mil/år. Dessutom får du tio procent rabatt på bilförsäkring från Volvia. Du betalar ingen kontantinsats och slipper tänka på restvärdet.
 
– Ingen kontantinsats
– Fri service
– 3 års vägassistans
– Rabatt på försäkring
 

Frågor och svar om privatleasing

Hur fungerar privatleasing?

Att privaleasa en bil innebär att du betalar en månadskostnad för att få ha en ny bil under en viss tid, standard är 36 månader. På så sätt äger du inte bilen och behöver inte sälja den när du inte längre behöver den. När du privatleasar ingår service, nybilsgaranti och vägassistans i din månadskostnad. Du behöver inte heller tänka på att värdet på bilen sjunker under din leasingperioden, den risken tar vi.

Vad ingår när jag leasar en bil privat från Volvo?

I din månadskostnad ingår bilen och all utrustning som du har valt, service under hela avtalstiden, vägassistans och nybilsgaranti. Hos Volvo får du dessutom Volvokort och appen CarPay, med tillhörande rabatter och förmåner.

Ingår försäkring i min privatleasing?

Nej, försäkring ingår inte i din månadskostnad. Däremot får du alltid 10% rabatt på bilförsäkring hos Volvia när du tecknar en Volvo Privatleasing.

Hur långt får jag köra varje år?

När du lägger din beställning väljer du hur många mil per år du kommer att köra vilket påverkar din månadskostnad. Högre körsträcka ger en högre månadskostnad. Skulle du överstiga den kvot du valt får du betala en övermilskostnad på 12 kr/mil.

Kan jag välja till tillbehör och utrustningspaket på en leasingbil?

En privatleasad bil fungerar precis som en bil du köper. Du väljer motor, växellåda och annan utrustning, inklusive tillbehör. Beroende på vad du väljer så skapas ditt slutpris.

Hur fungerar återlämningen?

När abonnemangstiden löpt ut (oftast efter 36 månader) skall du lämna tillbaka bilen till din Volvohandlare. Bilen skall då vara i ett skick som motsvarar bilens ålder med normalt slitage. Därför är det viktigt att du sköter om din bil och är aktsam om den. Skador utöver normalt slitage får du betala för. Din Volvohandlare kommer att göra en utförlig besiktning av bilen för att avgöra skicket. Har du kört fler mil än avtalat tillkommer en kostnad på 12 kr/mil. Serviceboken ska vara korrekt ifylld och ligga med i bilen vid återlämning tillsammans med samtliga nycklar och eventuella avtagna delar/tillbehör till bilen. Läs mer om skötselråd och återlämning här.

Vad ingår inte i min månadskostnad?

Skatter, parkeringsavgifter, registreringsavgift, böter, trängselskatt, vägtrafikskatt och andra skatter och avgifter ingår inte din månadskostnad.

Hur fungerar restvärdet inom Volvo Privatleasing?

Restvärdet på bilen du leasar garanteras av leasinggivaren. Det betyder att du inte behöver vara orolig för att bilen sjunker i värde under leasingperioden.

Vad är det för skillnad mellan Volvo Privatleasing och Volvo Inclusive Privatleasing?

I Volvo Inclusive Privatleasing ingår även försäkring i din månadskostnad. Det ger dig ett komplett bilinnehav och alla kostnader på en faktura. Kontakta oss för mer information.

Frågor? Ta kontakt med oss...

Andreas Pettersson

Andreas Pettersson

Säljchef

Tobias Ljungqvist

Tobias Ljungqvist

Säljare Volvo

Mattias Olsson

Mattias Olsson

Säljare Volvo

Johanna Bergström

Johanna Bergström

Säljare Volvo (Föräldraledig)

Anna Stålberg

Anna Stålberg

Säljare Volvo

Jonathan Goodson

Jonathan Goodson

Säljare Renault & Dacia

Anders Eggelind

Anders Eggelind

Säljare begagnat/Renault & Dacia

Porträtt på Robert Linnerborg, transportsäljare på Bil-Nilsson

Robert Linnerborg

Säljare transportbilar

Christian Carlsson

Christian Carlsson

Säljare begagnat

Carl Blanck

Carl Blanck

Säljare begagnat