Viktor Källvik framför en Renault Trafic

Renault erbjuder ett brett urval av transportbilar. Just nu har vi kampanj på Renault Trafic och Renault Master. Vi frågade ut vår transportbilssäljare Viktor Källvik om de två modellerna.

 

Renault Trafic Nordic Line L2H1 Man 145 hk

För vem passar Trafic?

– Med tanke på att vi har två längder skulle jag säga allt från en elektriker till snickare och även kakelsättare. Vill man ha en bil som går tyst med bra bränsleförbrukning skulle jag säga vilken hantverkare som helst, säger Viktor Källvik.

Vilka styrkor har Trafic?
–  Lastvikten som är på strax över 1000 kg. En bränsleförbrukning som ligger på cirka 0,67 l/100km blandad körning. Dessutom är den välplanerad i både skåp och förarhytt.
 
Vilka egenskaper gillar du bäst med Trafic?
– Komforten när det kommer till ljudvolym och utrymme. Automatlådan är helt underbar!
 

Tillbehörskampanj

Pris: 247 000 kr ex. moms. 

Leasing: 3 789 kr/mån i 36 mån.

Välj valfria tillbehör värda 10 000 kr exkl. moms. Lägg till 12 000 kr plus moms och få nedlackade stötfångare, dubbla skjutdörrar och automat.

P-sensor bak med backkamera, LED-ljus, dragkrok, inklätt och isolerat skåp, värmare med fjärrstyrning samt vinterhjul ingår.

Renault Master L2H2 Man 180 HK

För vem passar Master?

– För kunden som behöver utrymme. Vill man ha en mobil verkstad eller bygga volymskåp passar den perfekt. Alla möjligheter finns när det kommer till Master, säger Viktor Källvik.

Vilka styrkor har Master?
– Mastern är en riktig slitvarg som har fått många hedersuppdrag som exempelvis ambulans och färdtjänst med 40.000 mil + på mätaren. Vill man kunna inreda sin transportbil till en miniverkstad med arbetsbänk och en rad olika tillbehör är Mastern perfekt. Full ståhöjd i skåpet.
 
– Bilen finns i fyra olika längder som skåp. Den är perfekt att bygga vidare på som t.ex. volymskåp eller hästbuss. Du kan även välja mellan RWD, FWD samt 4×4.
 

Tillbehörskampanj

Pris: 295 000 kr exkl. moms. 

Leasing: 4 525 kr/mån i 36 mån.

Välj valfria tillbehör värda 20 000 kr exkl. moms. 

Backkamera, dragkrok, inklätt och isolerat skåp, värmare med fjärrstyrning samt vinterhjul ingår.

Hör gärna av dig och boka en provkörning eller kom in i bilhallen så hjälper vi dig med alla dina frågor.

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss...