Vad är frihet för dig?

Är frihet att kunna resa när du vill, att kunna resa vart du vill, eller att få vara vem du vill? 

1920_360_head_2

Trygghet. Alltid trygg. 

Alla våra hyrbilar har rätt till assistans. Skulle det hända något längs vägen är assistansen aldrig långt borta. Assistansen hämtar dig, tar hand om bilen och ser till att du tar dig dit du ska.

250_250_hbh_4
250_250_hbh_2

Vi är med dig. Hela vägen. 

Fördelen med att hyra din bil hos oss på Bil-Nilsson är att vi är med bilen hela vägen. Allt från beställning, till att ta hand om den när den behöver service och sedan, till sist, se till att den får en ny långvarig ägare. 

Ditt behov. 

Hos oss kan du hyra allt ifrån den lilla elbilen, minibussen lämplig för nio personer eller varför inte en elegant Volvo V90. Vi har även en rad olika avtal – allt för att göra det så smidigt och ekonomiskt som möjligt för dig. 

250_250_hbh_3

Vi som jobbar med hyrbilar

Hampus Nilsson

Kundcenter/Hyrbilar

Hyrbilspriser

Om du klickar på knappen här nedanför så tankar du ner prislistan på våra hyrbilar. Välkommen att kontakta oss om ni har några frågor eller om ni vill hyra en bil för en längre tid och vill ha en offert. Vi finns tillgängliga mellan 7 – 18 måndag – fredag.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka iväg det så tar vi emot och behandlar din förfrågan så fort vi kan. Vi återkommer sedan med ett förslag på hyrbil för just era behov. En bokningsförfrågan är inte bindande.