Fungerar din AC som den ska?

 In CarPay, Dacia, Duster, Företag, Nyheter

FRÄSCH LUFT

Har du mött väggen?

Känner ni igen känslan av väggen? Du vet, när man öppnar bildörren och värmen bilens kupé väller över en, som en flodvåg av vedeldat hot tube-vatten. Det är svårt att bli av med ”väggen” men att se till att du har en fungerande AC som hjälper dig bli av med värmen – det ordnar vi. 

Att se till att din AC fungerar som den ska är egentligen inget unikt för sommarhalvåret. Trots detta är det faktiskt under sommarhalvåret som de flesta kommer att tänka på att felsöka sin AC. För din bils funktion är AC-funktionen lika viktig på sommaren som på vintern.

FELSÖKNING: 1600kr

Har du frågor går det bra att kontakta oss via formuläret nedan.

På vintern hjälper din AC dig att torka upp fukt, ta bort imma från vindruta och rutor och dessutom skänker den dig lite extra bekvämlighet i form av värme så att du alltid känner dig bekväm i din bil.

Din AC kan faktiskt öka på säkerheten för föraren och övriga medpassagerare. Om du åker i en för varm bil är det lätt att bli extra sömnig, då kan det vara uppiggande med en frisk fläkt! Självklart ska du som kör bilen aldrig känna dig trött när du kör och i så fall skall du snarast ta en paus.

Recent Posts

Leave a Comment