V O L V O

S E R V I C E K A M P A N J

B I L A R  Ä L D R E  Ä N  S E X  Å R

Vi byggde din bil. Låt oss hjälpa dig på vägen.

I en Volvo Originalservice ingår alltid servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran och fri förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller 10 år. På så sätt ser vi till att din bil rullar säkert, oavsett årsmodell.

Just nu har du, som har en Volvo äldre än sex år ett gyllene läget att boka nästa service till ett extra förmånligt pris. 

V O L V O  E S S E N T I A L S E R V I C E 

2995kr

 

*Gäller på bilar som är sex år eller äldre, inbokade mellan den 22/5 – 31/8 2019. Betalningen måste genomföras med ett Volvokort. 

820_492_milj
Volvo Assistans

Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans (värde 495 kr) i ett år fram till dess att bilen är tio år. Skulle du få problem på vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende.

820_492_volvo_v60
Alltid Volvo Originaldelar

Hos oss sker alla reparationer med Volvo Originaldelar. Delarna är tillverkade efter samma specifikationer som när din bil var ny vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet.

820_492_volvo_xc40
Personlig Servicetekniker

Din Personliga Servicetekniker är expert på din bil och vet vad den behöver. Det minskar risken för missförstånd och gör att serviceinlämningen blir smidig.

820_492_volvo_v40cc
Fria uppdateringar

Vid en Volvo Originalservice ingår alltid fria uppdateringar av mjukvaran. Det säkerställer bästa möjliga driftsäkerhet och körupplevelse.

1640_492_vindruta

Känner ni igen känslan av väggen? Du vet, när man öppnar bildörren och värmen bilens kupé väller över en, som en flodvåg av vedeldat hot tube-vatten. Det är svårt att bli av med ”väggen” men att se till att du har en fungerande AC som hjälper dig bli av med värmen – det ordnar vi. 

1640_492_ac

Vindrutan

Alla stenskott går inte att laga och stenskott som lagas försvinner inte helt. Beroende på antal stenskott, dess storlek och placering kan rutan av säkerhetsskäl behöva bytas ut. Tänk på att verkstadens tekniker alltid gör en bedömning huruvida stenskotten kan lagas eller om rutan behöver bytas ut.

Loading service booking...
Related Projects