R e n a u l t  &  D a c i a

S E R V I C E K A M P A N J

Renault Service gör ditt bilägande trevligare och tillvaron enklare.

Bilunderhåll är inte längre någon rutinsyssla. För att spara tid och ge dig större trygghet erbjuder vi snabba och enkla lösningar som passar dina behov: tidsbokningar online, paket, försäkring och assistans, och mycket annat. Renault Service tar hand om allt.

  • Just nu: Ytterligare *10% rabatt på delar vid service.

  • Sommarkolla bilen: 20% på delar vid åtgärd.

  • Kontrollera din AC: 1600kr.

  • Uppge ”Sommarkampanj 2019” i din bokning.

*Gäller utöver de 10% du har på arbete och delar via Volvokortet. Krävs att det faktureras via Volvokort. 

Helt & rent!

I samband med din service vill vi passa på att ge dig ett riktigt fräscht erbjudande! Om har en bokad tid mellan 19-05-23 – 19-06-30 så får du hela *50% rabatt på Bilvård Mellan. Du betalar alltså endast 499kr för att ge din bil en rejäl uppfräschning.

Läs mer om Bilvård Mellan

 

Klicka i tillvalet ”Bilvård Mellan: 1195kr” i webbokningen.

 

 

*Gäller när du betalar med ditt Volvokort

1640_492_ruta_renault_
1640_492_ac_renault

FELSÖK DIN AC: 1600kr

Vindrutan

Alla stenskott går inte att laga och stenskott som lagas försvinner inte helt. Beroende på antal stenskott, dess storlek och placering kan rutan av säkerhetsskäl behöva bytas ut. Tänk på att verkstadens tekniker alltid gör en bedömning huruvida stenskotten kan lagas eller om rutan behöver bytas ut.

Känner ni igen känslan av väggen? Du vet, när man öppnar bildörren och värmen bilens kupé väller över en, som en flodvåg av vedeldat hot tube-vatten. Det är svårt att bli av med ”väggen” men att se till att du har en fungerande AC som hjälper dig bli av med värmen – det ordnar vi. 

Loading service booking...
Related Projects