Privatleasing från Volvo, Renault eller Dacia

Trygg, enkel och bekymmersfri privatleasing utan kontantinsats

Privatleasing hos Bil-Nilsson är tryggt. Med vår expertis hjälper vi dig att hitta en bil som passar just för dig. Vi har bilar för de flesta behov och du behöver ingen kontantinsats. Så här går det till:

steg1.png

Välj bil & körsträcka

Du väljer vilken bil och hur många mil du vill köra varje år. Vi tar fram en bil enligt dina önskemål och du hämtar den hos oss.

steg2.png

Hämta ut & kör

När du hämtat ut din bil så kan du få ett bekymmersfritt bilägande där det enda du betalar är din månadskostnad, vägtrafikskatt, försäkring och drivmedel.

steg3.png

Service & Underhåll

Serviceavtal ingår när du leasar bilen. Det innebär att kostnaden för service ingår i månadsavgiften.

Boka en tid hos din personliga servicetekniker när det är dags och hämta sedan upp den när vi har utfört det underhåll som behövs.

steg4.png

Lämna tillbaka

När leasingperioden är slut lämnar du tillbaka bilen till oss. Du behöver inte oroa dig för värdeminskning, restvärden och annat krångel.

Vårt utbud

Vår mångåriga erfarenhet av Renault, Volvo och Dacia har gjort oss till experter på våra bilar.

Har du några frågor så kontakta någon av våra säljare. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Läs mer om vårt utbud av bilar nedan. Samtliga går att privatleasa.

Volvo XC40

Volvo XC40

Volvo XC40 är Volvos säkra och stilrena kompakt-SUV som numera även går att få som renodlad elbil eller laddhybrid. XC40 är designad för livet i staden och kommer med en rad smarta funktioner för vardagslivet.

Volvo C40

Volvo C40 är Volvos första modell som enbart är utvecklad som elbil. 

Prestandaversionen av bilen gör 0–100 km/h på 4,8 sekunder. 

Beräknad räckvidd enligt WLTP: 431 km.

Volvo XC60

Volvo XC60

Volvos mellanstora SUV XC60 är den perfekta familjebilen. Med de allra senaste säkerhetsfunktionerna agerar bilen om du inte hinner. Skydda det som är allra viktigast för dig i en bil med god sikt och hög komfort.

Finns även som laddhybrid.

Volvo XC90

Volvo XC90

XC90 är tungviktaren i Volvos sortiment. Den stora sjusitsiga SUV:en passar den stora familjen men även dig som är ute efter en lyxig premiumbil med alla bekvämligheter och säkerhetsfunktioner.

Finns även som laddhybrid.

Volvo V60

Volvo V60

V60 Recharge är laddhybridkombin med gott om plats och ett bagageutrymme på 529 liter. En smidig funktion är att du kan öppna och stänga bakluckan genom att röra foten under den bakre stötfångaren.

Finns även som laddhybrid.

Volvo V90

Volvo V90

Volvos stora kombi V90 Recharge är en uppdaterad version av Volvos klassiska herrgårdsvagn. Med upp till 61 km ren eldrift gör du alla vardagsärenden eller din jobbpendling till Göteborg med morgondagen i åtanke.

Finns även som laddhybrid.

Volvo S60

Volvo S60

Med design i världsklass är Volvo S60 lika snygg som bekväm att köra – oavsett väder. Bilens assistanssystem och fyrhjulsdrift samverkar för att ge dig den bästa körupplevelsen.

Finns även som laddhybrid.

Volvo S90

Volvo S90

Volvos stora sedan S90 har uppdaterad exteriör och helt nya kromdetaljer. Liksom alla Volvos bilar har modellen de senaste säkerhetssystemen. Med appen Volvo on Call kan du styra temperaturen redan innan du kliver in i bilen.

Finns även som laddhybrid.

Renault Clio E-Tech

Renault Clio

Clio är småbilen som tog Europa med storm när den lanserades i början av 90-talet. Två utmärkelser som årets bil, 1991 och 2006, visar att bilen genom historien varit förknippad med kvalité. Nya Clio går nu också att få som självladdande elhybrid.

Renault Megane Electric

Med helt nya Renault Megane E-Tech 100% Electric tar Renault ett bestämt kliv in i framtiden. Med fina, strömlinjeformade crossover-linjer och stor körglädje är det kärlek vid första ögonkastet. Upp till 470 km räckvidd enligt WLTP. 

Renault Zoe

Renault Zoe

Zoe är Renaults elbil med en räckvidd på upp till 393 km på en laddning. Med denna stadsbil åker du bekvämt, tyst och miljövänligt. Dessutom är den Sveriges billigaste miljöbil att äga, enligt en undersökning gjord av bilauktionssajten Kvdbil.

Renault Captur E-Tech

Renault Captur

Nya Captur är en smart, fransk crossover som fått ett rejält ansiktslyft. Större och modernare än sin föregångare – nu också som laddhybrid med en räckvidd på upp till 65 km i stadsmiljö. Fem stjärnor i Euro NCAP-säkerhetstest.

Dacia Duster

Dacia Duster är en modern och robust SUV som kanske är marknadens mest prisvärda. Med imponerande markfrigång på 210 mm passar bilen in både i svårare terräng och i staden. Utsedd till testvinnare i ”Vi Bilägare” mot Subaru Xv och Volkswagen T-Roc.

Dacia Sandero

Nya Dacia Sandero och upphöjda crossoverversionen Sandero Stepway lanserades i Sverige i februari 2021. Nyheter är ett större bagageutrymme på 328 liter, lite mer utrymme i baksätet samt en modern plattform med nya features som aktivt nödbromssystem och dödavinkelvarning.

Dacia Jogger

Senaste tillskottet till Dacia-familjen är Nya Dacia Jogger. Bilen är en fem- eller sjusitsig bil perfekt för den stora familjen eller för dig som kräver ett större bagageutrymme. Som alltid med Dacia så är priset på Dacia Jogger riktigt konkurrenskraftigt och du får mycket bil för pengarna.

Frågor och svar om privatleasing

Att privatleasa en bil innebär att du betalar en månadskostnad för att få ha en ny bil under en viss tid, standard är 36 månader. På så sätt äger du inte bilen och behöver inte sälja den när du inte längre behöver den.

När du privatleasar ingår service, nybilsgaranti och vägassistans i din månadskostnad. Du behöver inte heller tänka på att värdet på bilen sjunker under leasingperioden, den risken tar vi.

I din månadskostnad ingår bilen och all utrustning som du har valt, service under hela avtalstiden, vägassistans och nybilsgaranti. 

Nej, det är något du måste lägga till. Däremot får du alltid 10 % rabatt på bilförsäkring hos Volvia eller Renault försäkring när du tecknar en privatleasing hos oss. Våra säljare hjälper gärna till vid val av försäkring.

Standard är 1500 mil per år eller 4500 mil under 36 månader. Men kör du mindre än så går det bra att välja till exempel 1000 mil per år.

Högre körsträcka ger en högre månadskostnad. Skulle du överstiga den kvot du valt får du betala en övermilskostnad på 12 kr/mil.

En privatleasad bil går att anpassa precis som när du köper. Du väljer motor, växellåda och annan utrustning eller tillbehör. Dina val avgör slutpriset.

När abonnemangstiden löpt ut (oftast efter 36 månader) skall du lämna tillbaka bilen. Bilen skall då vara i ett skick som motsvarar bilens ålder med normalt slitage. Därför är det viktigt att du sköter om din bil. Skador utöver normalt slitage får du betala för.

Vi kommer att göra en utförlig besiktning av bilen för att avgöra skicket. Har du kört fler mil än avtalat tillkommer en kostnad på 12 kr/mil. Serviceboken ska vara korrekt ifylld och ligga med i bilen vid återlämning tillsammans med samtliga nycklar och eventuella avtagna delar/tillbehör till bilen. Läs mer om skötselråd och återlämning här.

Parkeringsavgifter, böter, trängselskatt, registreringsavgift, vägtrafikskatt och andra skatter och avgifter ingår inte din månadskostnad.

Restvärdet på bilen du leasar garanteras av leasinggivaren. Detta är alltså inget du behöver tänka på.

Våra säljare hjälper gärna till

Johanna Bergström

Säljare Volvo

Mattias Olsson

Säljare Volvo

Tobias Ljungqvist

Säljare Volvo

Jonathan Goodson

Säljare Renault & Dacia

Anders Eggelind

Säljare Renault & Dacia

Carl Blanck

Säljare begagnat

Christian Carlsson

Säljare begagnat

Frågor? Ta kontakt med oss...

Till toppen av sidan