Privatleasing av bil i Alingsås - Välkommen till Bil-Nilsson

Privatleasing

Privatleasa din nästa Volvo med växelspak av Orrefors hos oss på Bil-Nilsson

Trygg, enkel bekymmersfri privatleasing utan kontantinsats

Privatleasing hos Bil-Nilsson är tryggt. Med vår expertis hjälper vi dig att hitta en bil som uppfyller dina önskemål.

Vi har bilar för de flesta behov och du behöver ingen kontantinsats. Så här går det till:

Trygg, enkel bekymmersfri privatleasing utan kontantinsats

Privatleasing hos Bil-Nilsson är tryggt. Med vår expertis hjälper vi dig att hitta en bil som uppfyller dina önskemål.

Vi har bilar för de flesta behov och du behöver ingen kontantinsats. Så här går det till:

ikon-etta

Välj bil & körsträcka

Du väljer vilken bil du vill köra och hur många mil du vill köra varje år. Vi tar fram en bil enligt dina önskemål och du hämtar den hos oss.

ikon-tva

Hämta ut & kör

När du hämtat ut din bil så kan du få ett bekymmersfritt bilägande där det enda du betalar är din månadskostnad, vägtrafikskatt, försäkring och bränsle.

ikon-trea

Service & Underhåll

Med serviceavtalet som ingår i leasingen så lämnar du in bilen när det blir dags och hämtar upp den när vi har utfört det underhåll som behövs.

ikon-fyra

Lämna tillbaka

När leasingperioden är slut lämnar du tillbaka bilen till oss. Du behöver inte oroa dig för värdeminskning, restvärden och annat krångel.

Aktuella kampanjer på privatleasing

Hos Bil-Nilsson kan vi som återförsäljare av både Volvo, Renault och Dacia erbjuda ett stort urval av bilar på privatleasing. Allt ifrån en liten smidig bil till en stor kombi för hela familjen. Här finner du några prisexempel på bilar som går att privatleasa.

Vårt utbud

Vår mångåriga erfarenhet av Renault, Volvo och Dacia har gjort oss på experter på våra bilar.

Har du några frågor så kontakta någon av våra säljare. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Läs mer om vårt utbud av bilar nedan. Samtliga går att privatleasa.

Vårt utbud

Vår mångåriga erfarenhet av Renault, Volvo och Dacia har gjort oss på experter på våra bilar.

Har du några frågor så kontakta någon av våra säljare. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Läs mer om vårt utbud av bilar nedan. Samtliga går att privatleasa.

Volvo XC40

Volvo XC40 är Volvos säkra och stilrena kompakt-SUV som numera även går att få som renodlad elbil eller laddhybrid. XC40 är designad för livet i staden och kommer med en rad smarta funktioner för vardagslivet.

Volvo XC60 på en svartgrå bakgrund

Volvo XC60

Volvos mellanstora SUV XC60 är den perfekta familjebilen. Med de allra senaste säkerhetsfunktionerna agerar bilen om du inte hinner. Skydda det som är allra viktigast för dig i en bil med god sikt och hög komfort.

Volvo XC90

Volvo XC90

XC90 är tungviktaren i Volvos sortiment. Den stora sjusitsiga SUV:en passar den stora familjen men även dig som är ute efter en lyxig premiumbil med alla bekvämligheter och säkerhetsfunktioner.

Volvo V60

V60 Recharge är laddhybridkombin med gott om plats och ett bagageutrymme på 529 liter. En smidig funktion är att du kan öppna och stänga bakluckan genom att röra foten under den bakre stötfångaren.

Går även att få som mildhybrid.

Volvo V90

Volvo V90

Volvos stora kombi V90 Recharge är en uppdaterad version av Volvos klassiska herrgårdsvagn. Med upp till 61 km ren eldrift gör du alla vardagsärenden eller din jobbpendling till Göteborg med morgondagen i åtanke.

Går även att få som mildhybrid.

Volvo S60

Med design i världsklass är Volvo S60 lika snygg som bekväm att köra – oavsett väder. Bilens assistanssystem och fyrhjulsdrift samverkar för att ge dig den bästa körupplevelsen.

Går att få som laddhybrid eller mildhybrid.

Volvo S90

Volvo S90

Volvos stora sedan S90 har uppdaterad exteriör och helt nya kromdetaljer. Liksom alla Volvos bilar har modellen de senaste säkerhetssystemen. Med appen Volvo on Call kan du styra temperaturen redan innan du kliver in i bilen.

En vit Reanult Clio E-Tech

Renault Clio

Clio är småbilen som tog Europa med storm när den lanserades i början av 90-talet. Två utmärkelser som årets bil, 1991 och 2006, visar att bilen genom historien varit förknippad med kvalité. Nya Clio går nu också att få som självladdande elhybrid.

Renault Zoe

Zoe är Renaults elbil med en räckvidd på upp till 393 km på en laddning. Med denna stadsbil åker du bekvämt, tyst och miljövänligt. Dessutom är den Sveriges billigaste miljöbil att äga, enligt en undersökning gjord av bilauktionssajten Kvdbil.

Renault Megane E-TECH

Renault Megane

Nya Megane är den kompakta halvkombin med härlig körglädje. Nu också som laddhybrid med Renaults nya E-TECH-hybriddrivlina. Tekniken kombinerar en 1,6-liters bensinmotor med två elmotorer. Ett bra val som tjänstebil: 7,5 basbelopp.

Renault Captur

Nya Captur är en smart, fransk crossover som fått ett rejält ansiktslyft. Större och modernare än sin föregångare – nu också som laddhybrid med en räckvidd på upp till 65 km i stadsmiljö. Fem stjärnor i Euro NCAP-säkerhetstest.

En senapsgul Dacia Duster på en skogsväg

Dacia Duster

Dacia Duster är en modern och robust SUV som kanske är marknadens mest prisvärda. Med imponerande markfrigång på 210 mm passar bilen in både i svårare terräng och i staden. Utsedd till testvinnare i ”Vi Bilägare” mot Subaru Xv och Volkswagen T-Roc.

En blå Dacia Sandero

Dacia Sandero

Nya Dacia Sandero och upphöjda crossoverversionen Sandero Stepway lanseras i Sverige i februari 2021. Nyheter är ett större bagageutrymme på 328 liter, lite mer utrymme i baksätet samt en modern plattform med nya features som aktivt nödbromssystem och dödavinkelvarning.

 

Frågor och svar om privatleasing

Hur fungerar privatleasing?

Att privatleasa en bil innebär att du betalar en månadskostnad för att få ha en ny bil under en viss tid, standard är 36 månader. På så sätt äger du inte bilen och behöver inte sälja den när du inte längre behöver den. När du privatleasar ingår service, nybilsgaranti och vägassistans i din månadskostnad. Du behöver inte heller tänka på att värdet på bilen sjunker under leasingperioden, den risken tar vi.

Vad ingår när jag leasar en bil privat?

I din månadskostnad ingår bilen och all utrustning som du har valt, service under hela avtalstiden, vägassistans och nybilsgaranti. 

Ingår försäkring i min privatleasing?

Nej, det är något du måste lägga till. Däremot får du alltid 10 % rabatt på bilförsäkring hos Volvia eller Renault försäkring när du tecknar en privatleasing hos oss. Våra säljare hjälper gärna till vid val av försäkring.

Hur långt får jag köra under min leasingperiod?

Standard är 1500 mil per år eller 4500 mil under 36 månader. Men kör du mindre än så går det bra att välja till exempel 1000 mil per år. Högre körsträcka ger en högre månadskostnad. Skulle du överstiga den kvot du valt får du betala en övermilskostnad på 12 kr/mil.

Kan jag välja till tillbehör och utrustningspaket på en leasingbil?

En privatleasad bil går att anpassa precis som när du köper. Du väljer motor, växellåda och annan utrustning eller tillbehör. Dina val avgör slutpriset.

Hur fungerar återlämningen?

När abonnemangstiden löpt ut (oftast efter 36 månader) skall du lämna tillbaka bilen. Bilen skall då vara i ett skick som motsvarar bilens ålder med normalt slitage. Därför är det viktigt att du sköter om din bil. Skador utöver normalt slitage får du betala för.

Din Volvohandlare kommer att göra en utförlig besiktning av bilen för att avgöra skicket. Har du kört fler mil än avtalat tillkommer en kostnad på 12 kr/mil. Serviceboken ska vara korrekt ifylld och ligga med i bilen vid återlämning tillsammans med samtliga nycklar och eventuella avtagna delar/tillbehör till bilen. Läs mer om skötselråd och återlämning här.

Vad ingår inte i min månadskostnad?

Parkeringsavgifter, böter, trängselskatt, registreringsavgift, vägtrafikskatt och andra skatter och avgifter ingår inte din månadskostnad.

Hur fungerar restvärdet när jag privatleasar?

Restvärdet på bilen du leasar garanteras av leasinggivaren. Detta är alltså inget du behöver tänka på.

Frågor? Ta kontakt med oss...

Kontaktuppgifter till våra säljare

Andreas Pettersson

Andreas Pettersson

Säljchef

Tobias Ljungqvist

Tobias Ljungqvist

Säljare Volvo

Mattias Olsson säljare Volvo

Mattias Olsson

Säljare Volvo

Johanna Bergström säljare volvo

Johanna Bergström

Säljare Volvo

Christoffer Nilsson säljare Volvo

Christoffer Nilsson

Säljare begagnat

Jonathan Goodson säljare Renault

Jonathan Goodson

Säljare Renault & Dacia

Anders Eggelind

Anders Eggelind

Säljare Renault & Dacia

Porträtt på Robert Linnerborg, transportsäljare på Bil-Nilsson

Robert Linnerborg

Säljare transportbilar

Christian Carlsson

Christian Carlsson

Säljare begagnat

Carl Blanck säljare begagnat

Carl Blanck

Säljare begagnat