Köp din nya Volvo på Bil-Nilsson

Vi hjälper dig att välja rätt Volvo just för dig

Bil-Nilsson har sålt Volvo, ett av Sveriges starkaste varumärken, sedan 1982. Vår samlade erfarenhet och kunskap gör oss till ett tryggt val.

Volvo EX90

Volvo EX90

Volvo EX90 är Volvos helt nya flaggskeppsmodell.

En sjusitsig suv med upp till 600 km räckvidd och revolutionerande säkerhet.

Volvo C40

Volvo C40

Volvo C40 är Volvo Cars första modell som enbart kommer som elbil. Denna crossover har en beräknad räckvidd enligt WLTP-körcykeln på 431 km. Prestandaversionen av C40 gör med sina 408 hk 0–100 km/h på 4,7 sekunder. 

Volvo XC40

Volvo XC40 är Volvos säkra och stilrena kompakt-SUV som numera även går att få som renodlad elbil eller laddhybrid. XC40 är designad för livet i staden och kommer med en rad smarta funktioner för vardagslivet.

Volvo XC60

Volvo XC60

Volvos mellanstora SUV XC60 är den perfekta familjebilen. Med de allra senaste säkerhetsfunktionerna agerar bilen om du inte hinner. Skydda det som är allra viktigast för dig i en bil med god sikt och hög komfort.

Volvo XC90

Volvo XC90

XC90 är tungviktaren i Volvos sortiment. Den stora sjusitsiga SUV:en passar den stora familjen men även dig som är ute efter en lyxig premiumbil med alla bekvämligheter och säkerhetsfunktioner.

Volvo V60

V60 Recharge är laddhybridkombin med gott om plats och ett bagageutrymme på 529 liter. En smidig funktion är att du kan öppna och stänga bakluckan genom att röra foten under den bakre stötfångaren.

Går även att få som mildhybrid.

Volvo V90

Volvo V90

Volvos stora kombi V90 Recharge är en uppdaterad version av Volvos klassiska herrgårdsvagn. Med upp till 88 km ren eldrift gör du alla vardagsärenden eller din jobbpendling till Göteborg med morgondagen i åtanke.

Går även att få som mildhybrid.

Volvo S60

Volvo S60

Med design i världsklass är Volvo S60 lika snygg som bekväm att köra – oavsett väder. Bilens assistanssystem och fyrhjulsdrift samverkar för att ge dig den bästa körupplevelsen.

Går att få som laddhybrid eller mildhybrid.

Volvo S90

Volvos stora sedan S90 har uppdaterad exteriör och helt nya kromdetaljer. Liksom alla Volvos bilar har modellen de senaste säkerhetssystemen. Med appen Volvo on Call kan du styra temperaturen redan innan du kliver in i bilen.

Vi hjälper dig att ta genomtänkta beslut

Bilaffären är en av de största affärerna många gör under livet. Det kan därför kännas tryggt att ha en rutinerad säljare att bolla sina beslut med. Vi vill därför vara en partner som kan ge goda råd genom hela processen.

Vi gör det enkelt att äga bil

 • En bil är en stor investering. Därför är det viktigt att man sköter den noga. Det ökar andrahandsvärdet och gör bilägandet trevligare.
 • Vi är en fullserviceanläggning. Det innebär att vi samlar allt för din bil under ett och samma tak.
 • Vi erbjuder service där du får en personlig kontakt med en mekaniker.
 • Om olyckan är framme kan vår skadeverkstad laga bilen.
 • Är bilen smutsig tvättar du den i vår maskintvätt eller lämnar in bilen för bilvård.
 • Vi erbjuder också lackbehandling och andra rekondtjänster.
 • Behöver du drivmedel tankar du billigare hos oss med ditt CarPay-kort.

Kort sagt: Bil-Nilsson är det enklare och tryggare valet.

Enkel och trygg finansering

Vi samarbetar med Volvofinans bank som erbjuder förmånliga räntor och goda förmåner. Billån från Volvofinans är det enkla och trygga sättet att låna pengar till en ny eller begagnad bil. Som säkerhet behövs oftast bara bilen du lånar till och du får gärna lämna din gamla bil som kontantinsats.

Fördelar med att finansiera med Volvo Inclusive billån

 • Inga avi- eller uppläggningsavgifter
 • Fördelaktig försäkringspremie under tre år
 • Serviceavtal med garanti mot prisökning
 • Låneskydd ingår kostnadsfritt i tre månader
 • Fri förtidslösen och extraamortering när du vill
 • Du väljer fast eller rörlig ränta
 • Låna mellan 50 000 kronor och 80 procent av bilens pris
 • Lånetid upp till sju år på ny bil och upp till sex år på begagnad bil
 • Volvokort med bonus och 25 öre per liter extra drivmedelsrabatt i tre månader
Volvo Inclusive billån
CarPay Volvo Renaultkort

Volvokort/CarPay

Ansök gärna om Volvo/CarPay-kort i samband med att du köper din bil och få ett kreditkort med förmånliga priser på service, drivmedel och tvätt. Självfallet är kortet gratis. Förmåner:

 • 10 % rabatt på service
 • 10 öre/liter rabatt på drivmedel
 • 10 % rabatt på tvätt

Med appen CarPay får du dessutom en bra överblick över din bilekonomi. Det går också att betala din tankning och service med CarPay. Vi skickar dessutom regelbundet ut erbjudanden och rabatter i appen.

Bilförsäkring

Glöm inte att försäkra bilen. Via Volvia tecknar du en förmånlig och trygg bilförsäkring för alla våra nya bilar. Våra nya bilar har vagnskadegaranti som oftast gäller i tre år.

Volvia Försäkring

Volvias skräddarsydda bilförsäkringar för Volvo ger dig ett smidigt och tryggt bilinnehav.  

Volvia finns hos oss

Vi har ett nära samarbete med Volvia. Därför kan du alltid vända dig direkt till oss på Bil-Nilsson om du får en skada. Vi hjälper dig med hela skadeärendet.

Originaldelsgaranti för din trygghet

Volvia är specialiserade på att försäkra Volvobilar. Du kan känna dig trygg med att du alltid får originaldelar vid reparation.

Generös maskinskadeförsäkring

Volvia har en av marknadens bästa maskinskadeförsäkringar. När du köper en Volvo hos Bil-Nilsson gäller den upp till hela 17 000 mil eller tills bilen är 8 år gammal.

Alltid till hands i Volvias app

Volvias app är en smart väg både till information och verkstaden. Om en olycka är framme kan du göra skadeanmälan i appen och dessutom fota din skada och skicka bilderna till vår verkstad. Då kan vi snabbt bedöma skadan och boka tid för reparation.

För mer information om Volvia försäkringar, prata med en säljare eller gå in på volvia.se.

Bilförsäkring Volvo Volvia

Våra säljare hjälper gärna till

Johanna Bergström

Säljare Volvo

Mattias Olsson

Säljare Volvo

Tobias Ljungqvist

Säljare Volvo

Vill du boka tid med en av våra säljare?

Till toppen av sidan