Skräddarsydd företagsleasing från Bil-Nilsson

Vi hjälper dig med företagsleasing

Ett vanligt leasingavtal sträcker sig över 36 månader. Men det finns också kortare varianter. Med företagsleasing slipper ditt företag binda upp kapital, då det är Bil-Nilsson som äger bilen.

Inte heller någon säkerhet från din sida krävs. Vi har nämligen bilens värde som säkerhet. När du fått din bil betalar du leasingavgiften månadsvis i förskott. 

Företagsleasing i fyra enkla steg

steg1

Välj bil & körsträcka

Du väljer vilken bil och hur många mil du vill köra varje år. Vi tar fram en bil enligt dina önskemål och du hämtar den hos oss.

steg2

Hämta ut & kör

När du hämtat ut din bil så kan du få ett bekymmersfritt bilägande där det enda du betalar är din månadskostnad, vägtrafikskatt, bränsle och eventuell förmånsbeskattning.

steg3

Service & Underhåll

Med serviceavtalet som ingår i leasingen så lämnar du in bilen när det blir dags och hämtar upp den när vi har utfört det underhåll som behövs.

steg4

Lämna tillbaka

När leasingperioden är slut lämnar du tillbaka bilen till oss. Du behöver inte oroa dig för värdeminskning, restvärden och annat krångel.

Fördelar med företagsleasing

Alltid ny bil

Efter 36 månader går leasingtiden ut. Du kan då välja en ny bil utan att oroa dig över restvärde.

Avdragsgillt

Du kan dra av halva momsen på leasingavgiften. Hela avgiften är sedan avdragsgill mot företagets resultat.

Slipper binda kapital

Firmans rörelsekapital behöver inte bindas upp i en bil. 

Ingen säkerhet behövs

Vid en företagsleasing behöver du aldrig gå in med en kontantinsats. Bilens värde utgör säkerheten.

Finansiell eller operationell leasing?

Det finns två former av leasing: Finansiell leasing och operationell leasing, även kallad fullserviceleasing.

Finansiell leasing

I Sverige är finansiell leasing det vanligaste. Det innebär att du som kund är ansvarig för bilen under tiden du företagsleasar. Med andra ord står du till exempel för servicekostnader, underhåll, försäkringar, drivmedel och vägskatter.

Operationell leasing

Vid en operationell leasing, eller fullserviceleasing ansvarar vi för bilen när den är uthyrd. Operationell leasing är vanlig internationellt men börjar också bli vanligare bland stora företag i Sverige. I det här fallet står vi för försäkringar, underhåll och övriga kostnader kring bilen.

Våra duktiga säljare hjälper dig gärna om du vill lära dig mer om de olika finansieringsmodellerna.

Serviceavtal och försäkring

Vi erbjuder serviceavtal och kan även ge förmånliga priser på försäkring via våra samarbetspartners Volvia eller Renault Försäkring.

Företaget betalar för serviceavtal.

Leasar du en ny bil behövs endast halvförsäkring, då bilen vanligtvis täcks av nybilsgarantin, under bilens första tre år.

Allt på en faktura

Vi samlar allt på en faktura så att det blir smidigt och enkelt för dig att betala.

Förmånsbeskattning

Ska du använda bilen utanför tjänsten behöver du betala förmånsskatt.

Detta dras av på din lön. Vill du veta hur stor förmånsbeskattningen är så har Skatteverket ett verktyg där du kan räkna på alla bilmodeller. 

Skatteverkets hemsida om förmånsbeskattning>

Volvo XC40

Volvo XC40

Volvo XC40 är Volvos säkra och stilrena kompakt-SUV som numera även går att få som renodlad elbil eller laddhybrid. XC40 är designad för livet i staden och kommer med en rad smarta funktioner för vardagslivet.

Volvo XC60

Volvo XC60

Volvos mellanstora SUV XC60 är den perfekta familjebilen. Med de allra senaste säkerhetsfunktionerna agerar bilen om du inte hinner. Skydda det som är allra viktigast för dig i en bil med god sikt och hög komfort.

Finns även som laddhybrid.

Volvo XC90

Volvo XC90

XC90 är tungviktaren i Volvos sortiment. Den stora sjusitsiga SUV:en passar den stora familjen men även dig som är ute efter en lyxig premiumbil med alla bekvämligheter och säkerhetsfunktioner.

Finns även som laddhybrid.

Volvo V60

Volvo V60

V60 Recharge är laddhybridkombin med gott om plats och ett bagageutrymme på 529 liter. En smidig funktion är att du kan öppna och stänga bakluckan genom att röra foten under den bakre stötfångaren.

Finns även som laddhybrid.

Volvo V90

Volvo V90

Volvos stora kombi V90 Recharge är en uppdaterad version av Volvos klassiska herrgårdsvagn. Med upp till 61 km ren eldrift gör du alla vardagsärenden eller din jobbpendling till Göteborg med morgondagen i åtanke.

Finns även som laddhybrid.

Volvo S60

Volvo S60

Med design i världsklass är Volvo S60 lika snygg som bekväm att köra – oavsett väder. Bilens assistanssystem och fyrhjulsdrift samverkar för att ge dig den bästa körupplevelsen.

Finns även som laddhybrid.

Volvo S90

Volvo S90

Volvos stora sedan S90 har uppdaterad exteriör och helt nya kromdetaljer. Liksom alla Volvos bilar har modellen de senaste säkerhetssystemen. Med appen Volvo on Call kan du styra temperaturen redan innan du kliver in i bilen.

Finns även som laddhybrid.

Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Recharge är Volvos första helt elektriska crossover. Bilen tar dig upp till 431 km på en laddning enligt WLTP. Snabbladda batteriet från 10–80 % på 37 minuter.

Google inbyggt, så säg bara ”Hej Google” för att ringa samtal eller för att be om vägbeskrivningar.

Renault Clio E-Tech

Renault Clio

Clio är småbilen som tog Europa med storm när den lanserades i början av 90-talet. Två utmärkelser som årets bil, 1991 och 2006, visar att bilen genom historien varit förknippad med kvalité. Nya Clio går nu också att få som självladdande elhybrid.

Renault Megane E-Tech 100% electric elbil

Renault Megane E-Tech

Renaults andra helt elektriska modell är äntligen här. Megane E-Tech Electric har redan blivit nominerad till Car of The Year och har ett av marknadens tunnaste batterier. Räckvidden är på upp till 47 mil enligt WLTP och bilen har ett för klassen rymligt bagageutrymme på 440 liter.

Renault Captur E-Tech

Renault Captur

Nya Captur är en smart, fransk crossover som fått ett rejält ansiktslyft. Större och modernare än sin föregångare – nu också som laddhybrid med en räckvidd på upp till 65 km i stadsmiljö. Fem stjärnor i Euro NCAP-säkerhetstest.

Renault Zoe

Renault Zoe

Zoe är Renaults elbil med en räckvidd på upp till 393 km på en laddning. Med denna stadsbil åker du bekvämt, tyst och miljövänligt. Dessutom är den Sveriges billigaste miljöbil att äga, enligt en undersökning gjord av bilauktionssajten Kvdbil.

Dacia Sandero

Nya Dacia Sandero och upphöjda crossoverversionen Sandero Stepway lanserades i Sverige i februari 2021. Nyheter är ett större bagageutrymme på 328 liter, lite mer utrymme i baksätet samt en modern plattform med nya features som aktivt nödbromssystem och dödavinkelvarning.

Dacia Duster

Dacia Duster

Dacia Duster är en modern och robust SUV som kanske är marknadens mest prisvärda. Med imponerande markfrigång på 210 mm passar bilen in både i svårare terräng och i staden. Utsedd till testvinnare i ”Vi Bilägare” mot Subaru Xv och Volkswagen T-Roc.

Dacia Duster

Dacia Jogger

Dacia Jogger är Dacias nya bil för den stora familjen. Helt nya Dacia Jogger, som finns i versioner med fem eller sju normalstora säten, kombinerar kupéutrymme och komfort!

I den femsitsiga versionen får du upp till ett 708 liter stort bagage.

Våra säljare hjälper gärna till

Johanna Bergström

Säljare Volvo

Mattias Olsson

Säljare Volvo

Tobias Ljungqvist

Säljare Volvo

Anders Eggelind

Säljare Renault & Dacia

Jonathan Goodson

Säljare Renault & Dacia

Carl Blanck

Säljare begagnat

Christian Carlsson

Säljare begagnat

Robert Linnerborg

Säljare transportbilar

Frågor? Ta kontakt med oss...

Till toppen av sidan