Märkesverkstad Renault Volvo

Varför ska man serva sin bil på en märkesverkstad?

Av livets alla frågor är kanske inte frågan om auktoriserad kontra oberoende verkstad den största. Men för ditt bilägande är den ack så viktig – speciellt om din bil är ny och du är särskilt rädd om din investering. I denna artikel förklarar vi varför du ska välja en märkesverkstad.

Kanske har din beslutsprocess kring din nya bil gått fort. Eller så har du stött och blött fördelar och nackdelar med olika märken och modeller till leda. Nu har du förhoppningsvis landat i en bil som kommer vara dig trogen i flera år framåt. För att den ska må bra behöver den som du vet tas om hand genom regelbunden service.

Här är våra främsta argument till att lämna in bilen till en märkesverkstad:

1. Utbildad personal

När du lämnar in din Renault, Volvo eller Dacia hos oss vet du att personalen har stenkoll på just din bilmodell. Våra mekaniker jobbar varje dag med sitt märke och genomgår utbildningar för att kompetensutvecklas.

2. Rätt uppdateringar

Dagens bilar behöver regelbundna uppdateringar för att säkerställa att bilen är sitt bästa jag. En märkesverkstads nära samarbete med biltillverkaren gör att vi alltid har de senaste mjukvaruuppdateringarna till din bils programvara.

3. Alltid originaldelar

En märkesverkstad måste ersätta gamla, uttjänta bildelar med nya originaldelar.

4. Stämpel i serviceboken

Den dag du ska sälja är en stämpel från en auktoriserad verkstad guld värd. Bilens andrahandsvärde ökar och både du som säljare och den som köper bilen vet att allt gått rätt till med skötseln av bilen. Regelbunden service i en märkesverkstad kan också förhindra att små problem med tiden blir större problem.


Boka service>

Till toppen av sidan