Lennart Jansson

Lennart Jansson gillar bemötandet på Bil-Nilsson

Lennart Jansson körde länge Saab. Men efter att ha blivit tipsad av en granne som jobbade som säljare på Bil-Nilsson har han varit Renault och Bil-Nilsson trogen sedan 2007.

– Vi hade alltid Saab när barnen var små. Jag körde tre 9-5:or på raken och en 9000. Men när vi separerade sålde vi bilen. Jag blev då tipsad om en Renault Megane kombi här på Bil-Nilsson, säger Lennart Jansson och fortsätter:

– Det var en utställningsbil men den hade inte gått så många mil och jag fick ett bra pris, så det vara bara att slå till.

De senaste fem åren har han kört ännu en Megane, som han köpte ny. Lennart Jansson berömmer servicen på Bil-Nilsson – specifikt Joakim Svensson – som varit hans personliga servicetekniker.

– Jag kunde komma ut på morgonen och upptäcka att strålkastaren inte fungerade. Då ringde jag Jocke som sa åt mig att komma in. Han fixade problemet på direkten. Han har alltid haft väldigt bra service, säger Lennart.

Lennart Jansson och Jocke Svensson

Jobbpendlade till Göteborg

Nu är Lennart pensionär sedan några år, men innan dess jobbpendlade han till Göteborg.

– Det blev många mil i bilen. Jag har alltid varit jättenöjd. Det har aldrig varit några större problem, säger han.

– Båda mina Renaultbilar har varit driftsäkra och snåla, med god komfort.

Utöver servicen använder Lennart Jansson sig av däckhotellet, tvätten och tankastationen.

– Jag använder CarPay och får rabatter. Ofta har jag precis tankat när det dyker upp extra rabatt men ett par gånger har jag prickat in det, säger han och skrattar.


Boka ditt verkstadsbesök på Bil-Nilsson>

Till toppen av sidan