Gillar variationen med jobbet på Bil-Nilsson

Hanna Sahlén Bil-Nilsson hyrbilar

Hanna Sahlén gick från att sälja kläder till att hyra ut och tvätta bilar.

– Jag tycker om att testa nya saker, det här är något helt annat än det jag gjort tidigare i livet, säger hon.

Snart ett år har gått sedan Hanna Sahlén började jobba på Bil-Nilsson. På papperet är hon anställd för att dela sin tid lika mellan rekond- och hyrbilsavdelningen. Men det har blivit så att hyrbilstjänsten tar lite mer av hennes dagar.

– Jag gillar variationen. Skulle jag sitta framför datorn hela dagen skulle jag bli för rastlös, säger hon och fortsätter:

– Under en dag kan jag göra allt från att prata i telefon med försäkringsbolag till att dammsuga en bil. Det passar mig bra.

Hanna Sahlén föddes i Göteborg, växte upp i radhus i Ängabo och sedermera i villa i Eriksberg. Några år senare köpte familjen hus i Italien och flyttade till lägenhet i innerstan. Nu ser hon fram emot ännu en flytt.

– Jag och min sambo har köpt lägenhet i Stadsskogen. En trea på bottenplan med uteplats och gräsmatta. Det ska bli kul att få renovera och göra något eget av det, säger hon.

Hanna Sahlén Bil-Nilsson hyrbilar

Hårt arbete som lönat sig

Hanna har jobbat hårt och sparat pengar för att det ska bli verklighet. Innan Bil-Nilsson har hon jobbat på Sallys, e-handeln på Ica Maxi, förskola och Lager 157. I dag, när hon jobbar heltid på Bil-Nilsson, har hon också en extratjänst på Lokalen där hon jobbar lördagar och vissa kvällar. Under hela den här tiden har hon också jobbat som radiospeaker på hennes föräldrars företag.

Det är alltså mycket jobb över lag i Hannas liv. Hennes sambo frågar ibland om hon inte ska skaffa sig en hobby, men med allt arbete och ett rikt socialt liv hinner hon inte med.

– Jag älskar att umgås med mina vänner och min familj. Sedan jag har börjat på Bil-Nilsson har jag dessutom fått ännu fler. Det känns extra roligt att gå till jobbet när man vet att man har goda vänner där, säger hon.

Är det det roligaste med jobbet?

– Ja, det blir så mycket roligare att dammsuga bilar när man jobbar med sköna personer, säger Hanna.

Vad tänker du om framtiden?

– Jag vet knappt vad jag ska göra imorgon, vi får se vart jag hamnar.

Kanske bilsäljare?

– Ja, något sånt, eller mekaniker kanske? säger hon med ett skratt.

 

Läs mer

Aktuella kampanjer