Annelie Eng med sin nya Renault Arkana E-Tech

Annelie Eng först med nya Renault Arkana E-Tech

Annelie Eng är egenföretagare sedan mer än ett decennium och är först ut med nya Renault Arkana E-Tech i Alingsås- och Lerumsområdet. Vi tog tempen på henne i samband med leveransen av hennes skinande vita nya bil.

Annelie Eng, egenföretagare och bloggare:

Grattis till din nya bil! Berätta: Vem är Annelie Eng?

– Tack! Jag är en före detta statligt anställd där jag arbetade som handläggare på Försäkringskassan i många år. Sedan 2010 driver jag eget företag inom marknadsföring, karriär- och ledarskapscoachning.

Hur hamnade du där?

– Försäkringskassan ändrade form och skulle effektiviseras runt 2006. Det personliga mötet hamnade i skymundan. I samband med det bestämde jag mig för att skola om mig. Med fyra barn var det en kamp men jag följde min intuition. Jag gick ett omställningsprogram via Trygghetsstiftelsen som öppnade upp ett nytt tänk hos mig.

– Tack vare det utbildade jag mig till coach nere i Malmö och fick en anställning som hälsocoach på Sportcenter, numera Endorfin.

Och till slut startade du eget företag och började skaffa tjänstebil på Bil-Nilsson?

– Ja, precis. Jag kastade mig ut och vågade gå på min magkänsla. Första mötet med Bil-Nilsson var med min fantastiska säljare Mattias Olsson på en sopplunch. Sedan dess har jag varit Bil-Nilsson trogen.

Annelie Eng nya Renault Arkana E-Tech

Varför väljer du Bil-Nilsson gång på gång?

– Jag är verkligen ingen bilfantast. Det gick tio år utan att jag körde bil och jag kan ingenting. Jag är verkligen ointresserad och därför är Bil-Nilssons lösning så otroligt smidig och enkel. Här finns allt under ett tak och jag får personlig service av kunniga människor som ser mig. Hur liten kund jag än är så känner jag värdefull.

Och nu ska du privatleasa en Renault Arkana E-Tech som häromdagen hyllades i Aftonbladet. Du är först ut med den nya modellen i Alingsås- och Lerumsområdet.

– Ja, det känns kul. Att ha allt på en faktura känns otroligt skönt. Privatleasing ger mig möjlighet till så jämn ekonomi som möjligt utan oförutsägbara kostnader. Jag betalar gärna lite extra för det.

– Undrar jag något ringer jag bara Mattias, och verkstaden litar jag till hundra procent på. Jag måste också nämna däckhotellet. Att slippa förvara däcken i ett källarförråd är guld värt.

Varför blev det Renault Arkana?

– Jag testade XC40 också men den blev så pass mycket dyrare. Renault Arkana var riktigt prisvärd och jag får med massa ”lull-lull”, bland annat den stora skärmen, till ett bra pris. Den är också en sportigare bil. Jag litar på Mattias som rekommenderade den till mig.

Vad tycker döttrarna om den nya bilen då?

– När vi var här och tittade på Arkana sa min näst yngsta dotter: ”oj, den är riktigt snygg ju!”. Det känns kul att hon gillar den.

Annelie Eng bloggar på blogg.annelieeng.se och finns på Instagram under @engannelie (hennes tidigare konto annelieeng blev tyvärr hackat).
Besök Annelie Engs hemsida
>

Annelie Eng nya Renault Arkana E-Tech

Till toppen av sidan