Guide fem appar inför semestern

Fem ovärderliga appar för din roadtrip

Apparna du bara måste ha inför sommaren

För många är det dags för en semester där vi anar ljuset i tunneln. Här kommer en lista med appar som underlättar inför, under och efter resorna i sommar.

PackPoint

Planerar du packningen i detalj i veckor eller spontanpackar du allt kvällen innan avfärd? Oavsett var på skalan du befinner dig så gör appen Pack Point livet lättare för dig. Appen tar fram en automatisk packningslista som baserar sig på destinationens väder, vilka aktiviteter du planerar för och längd på resan. Smart, eller hur?

Ladda ner till Android
Ladda ner till iPhone

YouTube video

First Aid

Om det värsta skulle hända och någon i sällskapet råkar illa ut, är det inte alltid lätt att veta vad man ska göra. Kanske har du gått en hjärt- och lungräddningskurs för längesen men i trängda situationer kan det vara svårt att dra sig till minnes hur man ska bära sig åt. Som tur är finns appen First Aid för just såna situationer. Den ger dig all nödvändig information du kan tänkas behöva i en nödsituation och borde finnas i var mans/kvinnas ficka.

Ladda ner till Android
Ladda ner till iPhone

YouTube video

Cost Split

Ska du ut på vägarna med närmaste kompisarna i sommar? Ladda ner appen Cost Split och samla alla utgifter via appen, så blir det lätt att efteråt se hur mycket ni är skyldiga varandra.

Ladda ner till iPhone

Finns endast till iPhone, men Just Split har fått bra omdömen till Android:

Ladda ner till Android

YouTube video

Roadtrippers

Appen Roadtrippers kan bli din bästa vän på sommarens hemester. För även om vi inte kan åka utomlands så har de flesta av oss bara sett en bråkdel av vad vårt vackra land har att erbjuda. I appen samlas sevärdheter, utflyktsmål och matställen. Berätta din start- och slutdestination för Roadtrippers så ger appen dig rekommendationer och tips på vad som finns längs vägen. Fiffigt, va?

YouTube video

Ladda ner till iPhone
Ladda ner till Android

AroundMe

AroundMe är lika enkel som den är smart. Baserat på den plats du befinner dig på kan du snabbt få information om exempelvis restauranger, bensinstationer eller parkeringsplatser i närområdet. Perfekt om du gör ett stopp i en ny stad på vägen.

Ladda ner till Android
Ladda ner till iPhone
Till toppen av sidan