Nu öppnar Bil-Nilsson 07.00

Inlämning och uthämtning av bilar sker 07.00–16.00

Inlämning och uthämtning av bilar som ska till eller har varit i Volvo-, Renault- eller Daciaverkstaden sker hos din personliga servicetekniker i respektive verkstad öppettider mellan 07.00 och 16.00. Hos dem finns även din bokade hyrbil.

Lämna nyckeln i nyckelinkast övriga tider

Övriga tider på dygnet lämnar du in nyckeln märkt med registreringsnummer, ditt namn och telefonnr, teknikerns namn samt modell på bilen i nyckelinkastet utanför däckverkstaden, till vänster om huvudingången. Papper och nyckellapp finns i brevlådan bredvid nyckelinkastet.

Bokade hyrbilar

Bokade hyrbilar vid service hämtas ut hos din personliga servicetekniker mellan 07 och 16. Mellan 06.30 och 07.00 samt mellan 16.00 och 18.00 hämtar du ut bokad hyrbil i hyrbilskontoret vid tvätten. 

Bilar bokade för skadereparation

Bilar bokade för skadereparation lämnas in till tvätten som har öppet mellan 06.30 och 18.00. Övriga tider hänvisar vi till nyckelinkastet till vänster om huvudentrén, utanför däckverkstaden.

Skadebesiktning

Har du bokat tid för skadebesiktning går du in i huvudentrén och slår dig ner i soffan. Josefine kommer vid avtalad tid och följer sedan med till bilen.

Hitta till Volvoverkstaden

Ingången till Volvoverkstaden finns vid port 6, till vänster om det stora burspråket. 

Hitta till Renault- och Daciaverkstaden

För att komma till Renaultverkstaden tar du vänster direkt efter att du klivit in i huvudbyggnaden, går genom korridoren och tar sedan till vänster.