Vi hjälper dig om olyckan varit framme

Om olyckan varit framme hjälper vi dig med skadeanmälan och andra administrativa uppgifter. Vi har dagliga kontakter med Volvia och andra försäkringsbolag, vilket innebär snabbare skadereglering och enklare rutiner för dig som kund. Givetvis besiktigar och utför vi reparationer åt alla försäkringsbolag.

Vid krock

Har du krockat med någon så fyll i anmälan tillsammans med motparten. Baksidan fyller ni i var för sig. Lämna skadeanmälan till oss, eller skicka in den till ditt försäkringsbolag.

Vid skadebesiktning

När du kommer in med din bil för skadebesiktning bör du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag. Har du ett Volvokort för privatpersoner kan du dela upp din eventuella självrisk på fyra månader ränte- och avgiftsfritt. 

Vid inbrott, stöld, viltolycka eller skadegörelse

Har du råkat ut för inbrott, stöld, viltolycka (gäller älg, rådjur, hjort, ren, björn, vildsvin, varg, lo, järv, utter och örn) eller skadegörelse så krävs alltid en polisrapport. Ta med en kopia av polisanmälan till oss så hjälper vi dig att fylla i en anmälan.

Vid behov av bärgning

Kan du inte köra din bil, ringer du Volvo Assistance 020 – 55 55 66 eller Renault Assistance 020 – 25 05 00. Om du har ett annat bilmärke än Volvo eller Renault ringer du Assistancekåren 020 – 91 29 12 eller Falck 020 – 38 38 38. Då får du hjälp med att bärga bilen till oss.

Hyrbil

Är du i behov av hyrbil under tiden som din bil är på reparation? Kontakta Hampus på tel 0322-66 88 80 eller klicka här för mer information.

Magnus Wachtmeister

Magnus Wachtmeister

Skadechef

Roger Hägg

Roger Hägg

Skadereparatör

Josefine Simon

Josefine Simon

Skadebesiktare

Filip Claesson

Filip Claesson

Skadereparatör

Ray Olsson

Ray Olsson

Skadereparatör

Pär Heden

Pär Heden

Skadereparatör