Välkommen till en station för dig och din bil

Vår filosofi är att du alltid ska kunna tanka till lågt pris på våra bensinstationer. Om du dessutom har Volvokort och appen CarPay så blir din bilekonomi ännu förmånligare och smartare.

Förmånligare liv med bilen

Hos oss ska du alltid kunna tanka till lågt pris. Om du har Volvokort och appen CarPay så blir det ännu bättre. Betalar du med Volvokort får du både rabatt och bonus. Bonusen kan du lösa in i appen CarPay nästa gång du tankar.

Nu kan du betala din tankning med CarPay

För oss är Tanka mer än bara drivmedel. Vi bryr oss om din tid, din bil och hur miljön runt omkring påverkas. Vi jobbar ständigt med att utveckla nya lösningar. En spännande nyhet är att du nu kan betala din tankning direkt med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Nu med service i tanken

Som ett led i vår ständiga utveckling har vi nu förbättrat våra drivmedel på samtliga stationer. Genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller de din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp. Du som tankar gör precis som vanligt och väljer 95, 98 eller Diesel.

Prisgaranti

Skulle andra stationer i närheten ha ett lägre pris än Tanka är du välkommen att slå en signal till Prislinjen.

Prislinjen Tel. 020-95 96 98