Välkommen till en station för dig och din bil

Vår filosofi är att du alltid ska kunna tanka till lågt pris på våra bensinstationer. Om du dessutom har Volvokort och appen CarPay så blir din bilekonomi ännu förmånligare och smartare.

Upptäck ett smartare sätt att tanka

Nu kan du enkelt betala din tankning hos oss med CarPay i mobilen. Bara starta appen, välj pump och börja tanka. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.
Välkommen att testa nästa gång du tankar!

Full koll och många fördelar med CarPay och Volvokort

Du som bor i närheten av vår Tankastation kan få en enklare och mer förmånlig vardag med bilen. Med Volvokort får du alltid rabatt när du tankar på Tanka, bonus vid varje köp och många fina erbjudanden. Kortet har Visakoppling och är helt fritt från avgifter.

CarPay är tjänsten som samlar allt digitalt och ger dig full koll på din bilekonomi. Dessutom kan du lösa in din bonus direkt i appen när du tankar och få ett ännu bättre pris. Ladda ner CarPay och ansök om Volvokort direkt i appen.

Läs mer>

Vi hjälper dig att göra miljösmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med Svanenmärkt spolarvätska.

GoEasy – Alltid med service i tanken

Våra drivmedel 95 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller motorn och bränslesystemet i fint skick. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

Skonsam biltvätt med 20% rabatt

Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. Hos oss på Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. I våra anläggningar renar vi alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet.

Betalar du med Volvokort eller Renaultkort får du alltid 20 % rabatt. Dessutom får du bonus som du enkelt kan lösa in i appen CarPay och få ett ännu bättre pris nästa gång du tvättar bilen.

Prisgaranti

Skulle andra stationer i närheten ha ett lägre pris än Tanka är du välkommen att slå en signal till Prislinjen.

Prislinjen Tel. 020-95 96 98

Kom igång med Volvokort och CarPay

Både kortet och appen är helt kostnadsfria. För mer information prata med oss eller gå in på carpay.se.

Till ansökan>