Betala alltid med Bil-Nilssonkort – alltid rabatter & bonus

Bil-Nilssonkortet är ett kostnadsfritt kreditkort där du kan samla alla dina inköp som rör bilen, såsom service, försäkringar, finansiering och drivmedel. Du får allt samlat på en faktura och kan välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.

Även om du inte kör något av våra bilmärken så kan du dra nytta av många fördelar, till exempel drivmedel, tvätt och hjulskifte/däckhotell. Väljer du ett Bil-Nilssonkort med VISA kan du använda det överallt i hela världen och få poäng för allt du handlar. Observera att du måste betala med Bil-Nilssonkortet för att få rabatter och bonus.

Har du inget Bil-Nilssonkort så kan du ansöka genom att klicka här eller kom in i vår butik så hjälper vi dig och du får ett kort i handen direkt.

Med appen CarPay förenklas bilekonomin

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.
Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.
Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se.

1 % Bonus när du handlar hos oss

När du betalar med ditt Volvokort eller Renaultkort hos oss eller på Tanka får du alltid 1 % av summan i bonus. När du når 5 000 poäng får du en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i vår butik, i verkstaden samt även lösa in mot drivmedel via appen CarPay när du tankar på Tanka.

Handlar du med kortet utanför Volvo- och Renaulthandeln får du 0,5 % i bonus på alla dina köp.

Bonus utgår ej på bilköp, spel, lotteri och kontantuttag.

Rabatt

  • Alltid 10 öre rabatt/liter på drivmedel hos Tanka, se aktuella drivmedelspriser
  • 20% rabatt* på tvätt och bilvård.
  • Rabatt* på hjulskifte och däckhotell i vårt Däckcenter
  • 10% rabatt* på service och reparationer
  • 10% rabatt* på reservdelar

*Gäller på ordinarie priser. Fasta servicepriser för bilar äldre än 6 år är reducerade priser och omfattas inte av kortets rabatter.