Sommar med Frida

 In Nyheter, TeamBilnilsson

Möt oss i Team Bil-Nilsson.

Under sommaren kommer vi att passa på att presentera några utav oss som jobbar här på Bil-Nilsson och driver företaget framåt.

Denna vecka träffar vi Frida Gustavsson, som har jobbat hos oss sedan i mars 2018. Frida möter du då och då i vårt Kundcenter, men oftast befinner hon sig på vår ovanvåning närmare bestämt på ekonomiavdelningen.

[blockquote target=”lightbox” author=”Frida om sitt kaffedrickande”]Jag skulle vilja påstå att jag är en av de bättre på det här stället vad gäller kaffedrickandet.[/blockquote]

Vad är bäst på Bil-Nilsson?

-Bäst med Bil-Nilsson tycker jag är variationen i mitt arbete, idag kan bilägande se ut på så många olika sätt och det gör så att mitt jobb som ekonom får väldigt många olika vinklar. Som ny på Bil-Nilsson vill jag också säga att jag är så glad för alla mina fina kollegor som har fått mig att känna mig välkommen sedan min första dag!

 

Vad är du bäst på?

-Svår fråga, men jag gillar att baka. Det blir oftast, men inte alltid, gott.

 

Vem dricker mest kaffe på Bil-Nilsson?

– Jag skulle vilja påstå att jag är en av de bättre på det här stället vad gäller kaffedrickandet.  Efter att ha studerat i några år har kaffet blivit som min högra hand!

 

Tips inför sommaren?

-Ett kallt tips inför sommaren är att äta mycket glass och som den glassälskaren jag är skulle jag vilja rekommendera alla ett besök på Glassmagasinet som ligger i Visby-hamn. Glassmagasinet är Europas största glassbar (!) så du kan alltid testa någon ny rolig sort tillsammans med dina favoriter! Om man inte hamnar i Visby just i sommar har vi en mycket fin liten glassbutik här i Alingsås som jag skulle vilja rekommendera, den heter Hollanders Glass och serverar supergod Italiensk glass, muuummms!

 

Vem vill du se i nästa presentation?

-Jag vill höra Rickard Magnusson bästa sommarminne och om hans nästa maraton!

file
Recent Posts

Leave a Comment