Lediga Tjänster

Är du en av våra nya viktiga spelare?

Bil-Nilsson i Alingsås AB är ett framgångsrikt familjeägt serviceföretag inom fordonsbranschen. Vi är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia och erbjuder våra kunder försäljning, verkstads-, skade- och däcktjänster. Vi har dessutom hyrbilar, drivmedelsförsäljning, tvätt och rekond. Företaget omsätter ca 400 miljoner och har 60 anställda.

Servicetekniker

Vi söker en servicetekniker/mekaniker till vår anläggning i Alingsås. Du har en teknisk bakgrund, intresse för människor och en känsla för service. Du har förmåga att följa förutbestämda processer, kommunicera och samarbeta med dina medarbetare samt en bra dialog mot våra kunder.

Tjänsten:

Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för service och reparationsarbeten. Beroende på din tekniska erfarenhet kan det även förekomma diagnosarbete och djupare felsökning. Arbetet kräver datavana och god ordning både vad gäller din bokning och dokumentation av de åtgärder som skall utföras. För att trivas hos oss bör du vara bra på att samarbeta i dialog och medbestämmande med dina medarbetare. Vi strävar efter att nå uppsatta mål, varför det är viktigt att du är noggrann och målmedveten.

 

Kvalifikationer:

–                          Du bör ha minst två års erfarenhet av teknisk service

–                          Teknisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer

–                          Erfarenhet av att arbeta i team/grupp

 

Ansökan skickas till: Ida.David@bilnilsson.com

 

Vi intervjuar löpande och önskar tillsätta positionen snarast.

Servicetekniker

Vi söker en servicetekniker för vår transportbilsverkstad. Du har en teknisk bakgrund, intresse för människor och en känsla för service. Du har förmåga att följa förutbestämda processer, kommunicera och samarbeta med dina medarbetare. Likaså hantera kontakt med dina kunder genom god och tydlig dialog.

Tjänsten:

Som servicetekniker kommer du att arbeta med lätta transportbilar och personbilar. Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för service och reparationsarbeten som du själv bokar i dialog med kund. Det kräver datavana och god ordning både vad gäller din bokning och dokumentation av de åtgärder som skall utföras. För att trivas hos oss bör du vara bra på att samarbeta i dialog och medbestämmande med dina medarbetare. Vi strävar efter att nå uppsatta mål, varför det är viktigt att du är noggrann och målmedveten.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

–                          Utföra service och reparationer på lätta transportfordon och personbilar

–                          Administrera din egen bokning inkl fakturering

–                          Ansvara för din arbetssituation i samråd med dina arbetskamrater och coach

–                          Löpande hålla god ordning på din arbetsplats för en god arbetsmiljö, kundupplevelse och kvalitet

 

Kvalifikationer:

Vi ser att du har en teknisk bakgrund och kunskap. Erfarenhet av kunddialog. Erfarenhet av att arbeta i grupp med gemensamt mål.

–                          Du bör ha några års erfarenhet av teknisk service

–                          Teknisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer

–                          Erfarenhet av att arbeta i team/grupp

 

Vi intervjuar löpande och önskar tillsätta positionen snarast.

 

 

 

Skicka din ansökan till: ida.david@bilnilsson.com