Lediga Tjänster

Är du en av våra nya viktiga spelare?

Bil-Nilsson i Alingsås AB är ett framgångsrikt familjeägt serviceföretag inom fordonsbranschen. Vi är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia och erbjuder våra kunder försäljning, verkstads-, skade- och däcktjänster. Vi har dessutom hyrbilar, drivmedelsförsäljning, tvätt och rekond. Företaget omsätter ca 400 miljoner och har 60 anställda.

Medarbetare till vår Verkstadsadministration

Nu söker vi en garanti-/försäkringshandläggare

 

Arbetet består av administration i tätt samarbete med vår verkstadspersonal. Vi har direkt dialog med våra kunder och arbetar för att struktur och rutiner följs. Du är noggrann, ansvarsfull och har en positiv utstrålning. Du trivs med att jobba i team och att det krävs stort engagemang, glädje och humor i alla situationer. I rollen har man kontakt med alla kollegor i huset. Vi lägger stor vikt i ditt egenansvar och ser gärna att du har minst fem års arbetslivserfarenhet med likande arbete.

 

Vi söker dig som brinner för service och samarbete och som vet att nöjda medarbete och kunder får man genom att ge riktigt bra service. Du har körkort B, bemästrar svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver vara datakunnig då det är flera olika system att sätta sig in i och lära sig. Om du arbetat med Tacdis, Cabas eller Volvos & Renaults märkesspecifika system är det mycket meriterande. Eftersom det är många arbetsuppgifter och situationer som uppstår i stunden behöver du vara flexibel och snabbt kunna hitta goda lösningar även under situationer som kan upplevas stressiga.

 

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är lagd på vardagar.

Vi tror att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet.

 

Maila din ansöka till: ida.david@bilnilsson.com

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

Medarbetare till vårt Kundcenter

Nu söker vi en Kundcenter/receptionist

Vi söker dig som vill arbeta med service och ta hand om kunden. Du är vårt ansikte utåt, den person som våra kunder först möter både vid besök och genom telefon. Vidare är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull, initiativtagande, lyhörd och har en positiv utstrålning. Du trivs med att jobba i team och att det krävs stort engagemang, glädje och humor i alla situationer. I rollen har man kontakt med alla kollegor i huset.

I vårt Kundcenter har vi ett 100% kundfokus. Tillsammans med dina kollegor kommer du ha en ledande roll i att skapa ett kundbemötande i mästarklass. För oss på Bil-Nilsson är varje kund lika viktigt, oavsett om kunden besöker oss, ringer in eller skriver till oss via mail. Vi lägger stor vikt i ditt egenansvar och ser gärna att du har minst fem års arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som brinner för service och kundkontakt och som vet att nöjda kunder får man genom att ge riktigt bra service. Du har körkort B, bemästrar svenska och engelska i tal och skrift. Har du tidigare arbetat i en liknande roll är det mycket meriterande. Du behöver vara datakunnig då det är flera olika system att sätta sig in i och lära sig. Eftersom det är många arbetsuppgifter och situationer som uppstår i stunden behöver du vara flexibel och snabbt kunna hitta goda lösningar, samt kunna hantera stressiga situationer.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är lagd på vardagar mellan 06:30 till 18:00, lördagar 10:00-14:00 och söndagar 11.00-15:00 på ett rullande schema.

Vi tror att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

 

 

Skicka din ansökan till andreas.hellstadius@bilnilsson.com

Servicetekniker

Vi söker en servicetekniker/mekaniker till vår anläggning i Alingsås. Du har en teknisk bakgrund, intresse för människor och en känsla för service. Du har förmåga att följa förutbestämda processer, kommunicera och samarbeta med dina medarbetare samt en bra dialog mot våra kunder.

Tjänsten:

Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för service och reparationsarbeten. Beroende på din tekniska erfarenhet kan det även förekomma diagnosarbete och djupare felsökning. Arbetet kräver datavana och god ordning både vad gäller din bokning och dokumentation av de åtgärder som skall utföras. För att trivas hos oss bör du vara bra på att samarbeta i dialog och medbestämmande med dina medarbetare. Vi strävar efter att nå uppsatta mål, varför det är viktigt att du är noggrann och målmedveten.

 

Kvalifikationer:

–                          Du bör ha minst två års erfarenhet av teknisk service

–                          Teknisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer

–                          Erfarenhet av att arbeta i team/grupp

 

Ansökan skickas till: Ida.David@bilnilsson.com

 

Vi intervjuar löpande och önskar tillsätta positionen snarast.

Servicetekniker

Vi söker en servicetekniker för vår transportbilsverkstad. Du har en teknisk bakgrund, intresse för människor och en känsla för service. Du har förmåga att följa förutbestämda processer, kommunicera och samarbeta med dina medarbetare. Likaså hantera kontakt med dina kunder genom god och tydlig dialog.

Tjänsten:

Som servicetekniker kommer du att arbeta med lätta transportbilar och personbilar. Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för service och reparationsarbeten som du själv bokar i dialog med kund. Det kräver datavana och god ordning både vad gäller din bokning och dokumentation av de åtgärder som skall utföras. För att trivas hos oss bör du vara bra på att samarbeta i dialog och medbestämmande med dina medarbetare. Vi strävar efter att nå uppsatta mål, varför det är viktigt att du är noggrann och målmedveten.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

–                          Utföra service och reparationer på lätta transportfordon och personbilar

–                          Administrera din egen bokning inkl fakturering

–                          Ansvara för din arbetssituation i samråd med dina arbetskamrater och coach

–                          Löpande hålla god ordning på din arbetsplats för en god arbetsmiljö, kundupplevelse och kvalitet

 

Kvalifikationer:

Vi ser att du har en teknisk bakgrund och kunskap. Erfarenhet av kunddialog. Erfarenhet av att arbeta i grupp med gemensamt mål.

–                          Du bör ha några års erfarenhet av teknisk service

–                          Teknisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer

–                          Erfarenhet av att arbeta i team/grupp

 

Vi intervjuar löpande och önskar tillsätta positionen snarast.

 

 

 

Skicka din ansökan till: ida.david@bilnilsson.com