Lediga Tjänster

Är du en av våra nya viktiga spelare?

Redovisning & billeverans assistent

Om dig

Vi ser att du som söker är minst gymnasieekonom och det är meriterande om du har en KY examen inom redovisning. Förmodligen är du i början på din karriär och har arbetat 2-3 år på en ekonomiavdelningen med liknande arbetsuppgifter. Förutom att du brinner för ekonomi/administration är du är serviceinriktad, strukturerad och är mycket noggrann. För att snabbt kunna sätta dig in i arbetet är du lättlärd, har goda kunskaper i officepaketet och det är meriterande om du tidigare har arbetat i något affärssystem. Du är en framåt och proaktiv person som tar tag i saker och kommer med förslag på lösningar till problem du möter eller ser i din omgivning. Detta kombinerar du med en prestigelöshet och doer-mentalitet där du hjälper till där det behövs och snabbt kan skifta fokus. Då du har kontaktytor inom hela organisationen och med kunder är det viktigt att du är kommunikativ samt trivs med en utåtriktad roll. Vi intervjuar löpande och önskar tillsätta positionen snarast.

Din profil

Utbildning

Företagsekonomi, handel och administration:

Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Kompetenser

IFS Applications, affärssystem

Bokföringsvana

Bokslut

Ekonomiadministration

MS Excel

Faktureringsvana

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Redovisningsekonom:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsområden är: – På en ekonomiavdelning alla förekommande uppgifter – Löpande redovisning och bokslutsavstämningar – Kundreskontra och fakturering – Leveransadministration för vårt bilflöde – Rapportering av nyckeltal och analyser – Registervård – Hjälpa till i kundcenter, hyrbilsadministration och telefoni

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Rickard Magnusson, Ekonomiansvarig rickard.magnusson@bilnilsson.com 0707109199 eller 0322668855

Servicetekniker

Bil-Nilsson i Alingsås AB

Bil-Nilsson i Alingsås AB är ett framgångsrikt familjeägt serviceföretag inom fordonsbranschen. Vi är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia och erbjuder våra kunder försäljning, verkstads-, skade- och däcktjänster. Vi har dessutom hyrbilar, drivmedelsförsäljning, tvätt och rekond. Företaget omsätter ca 400 miljoner och har 60 anställda.

 

Vi söker en servicetekniker/mekaniker till vår anläggning i Alingsås. Du har en teknisk bakgrund, intresse för människor och en känsla för service. Du har förmåga att följa förutbestämda processer, kommunicera och samarbeta med dina medarbetare samt en bra dialog mot våra kunder.

Tjänsten:

Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för service och reparationsarbeten. Beroende på din tekniska erfarenhet kan det även förekomma diagnosarbete och djupare felsökning. Arbetet kräver datavana och god ordning både vad gäller din bokning och dokumentation av de åtgärder som skall utföras. För att trivas hos oss bör du vara bra på att samarbeta i dialog och medbestämmande med dina medarbetare. Vi strävar efter att nå uppsatta mål, varför det är viktigt att du är noggrann och målmedveten.

 

Kvalifikationer:

–                          Du bör ha minst två års erfarenhet av teknisk service

–                          Teknisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer

–                          Erfarenhet av att arbeta i team/grupp

 

Ansökan skickas till: Ida.David@bilnilsson.com

 

Vi intervjuar löpande och önskar tillsätta positionen snarast.

Servicetekniker

Vi söker en servicetekniker för vår transportbilsverkstad. Du har en teknisk bakgrund, intresse för människor och en känsla för service. Du har förmåga att följa förutbestämda processer, kommunicera och samarbeta med dina medarbetare. Likaså hantera kontakt med dina kunder genom god och tydlig dialog.

Tjänsten:

Som servicetekniker kommer du att arbeta med lätta transportbilar och personbilar. Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för service och reparationsarbeten som du själv bokar i dialog med kund. Det kräver datavana och god ordning både vad gäller din bokning och dokumentation av de åtgärder som skall utföras. För att trivas hos oss bör du vara bra på att samarbeta i dialog och medbestämmande med dina medarbetare. Vi strävar efter att nå uppsatta mål, varför det är viktigt att du är noggrann och målmedveten.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:

–                          Utföra service och reparationer på lätta transportfordon och personbilar

–                          Administrera din egen bokning inkl fakturering

–                          Ansvara för din arbetssituation i samråd med dina arbetskamrater och coach

–                          Löpande hålla god ordning på din arbetsplats för en god arbetsmiljö, kundupplevelse och kvalitet

 

Kvalifikationer:

Vi ser att du har en teknisk bakgrund och kunskap. Erfarenhet av kunddialog. Erfarenhet av att arbeta i grupp med gemensamt mål.

–                          Du bör ha några års erfarenhet av teknisk service

–                          Teknisk utbildning eller motsvarande kvalifikationer

–                          Erfarenhet av att arbeta i team/grupp

 

Vi intervjuar löpande och önskar tillsätta positionen snarast.

 

 

 

Skicka din ansökan till: ida.david@bilnilsson.com